Docent Scheikunde & NaSk

Op het Amstelveen College ben ik werkzaam als docent in de 1e t/m 3e klas in de vakken scheikunde en nask op het havo- en vwo-niveau.

Mijn onderwijs

21st Century Skills
In mijn onderwijs besteed ik aandacht aan enkele aspecten van dit fenomeen: kritisch en creatief denken, oplossingsgericht denken, zelfregulering, samenwerken, ict basisvaardigheden en communiceren.
Onderzoekend leren
Leren doen we niet alleen vanuit een boek, maar ook vanuit de praktijk. Binnen een bepaald thema stelt elk duo een eigen onderzoek op en gaat dit onderzoek ook echt uitvoeren. 

Je leert niet alleen uit de praktijk, maar ook hoe je verkregen data kan verwerken tot bruikbare informatie en hoe je daar vervolgens conclusies uit kan trekken.
Blended Learning
Het is een mooie uitdaging om de mogelijkheden van ict te combineren met het hedendaagse onderwijs. 

De balans tussen online en offline lesmateriaal zoeken en zorgen dat het online lesmateriaal zo optimaal mogelijk ondersteunend is aan het offline lesmateriaal, voor zowel leerling als docent.

Je leerlingen motiveren lastig?

Breng spelelementen in je les en kijk hoe je leerlingen intrinsiek gemotiveerd raken om met je vak bezig te zijn.

Maak je lesdoelen bijzaak. Om leerlingen je lesdoelen te kunnen laten behalen, moeten ze eerst met je vak aan de slag gaan. Maak dat je hoofddoel met gamedidactiek!

Meer informatie op www.gamedidactiek.net!
Logo vanWelie.net
vanWelie.net
Dennis van Welie

KvK: 78002087
IBAN: NL 57 KNAB 0502 2489 71
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram