Leestijd: 1 minuut
19 oktober 2021

Communiceren in de juiste stijl

Even snel een mededeling plaatsen met een screenshot van een Word-document. Een provisorisch in elkaar gezette PowerPoint opslaan als afbeelding om vervolgens te posten. Of even snel een handgeschreven oproep fotograferen en plaatsen op social media. Het gebeurd regelmatig. En dat is zonde.

Op een relatief eenvoudige manier kan je communiceren in jouw huisstijl. Hiermee laat je niet alleen je professionaliteit zien, maar straal je ook nog eenduidigheid uit in je communicatie.

Bij vanWelie.net help ik je graag met het eenduidig en in één stijl communiceren met je bezoekers en/of potentiele klanten. In combinatie met een servicecontract voor jouw website/webshop, die gebouwd is door vanWelie.net, kost het je zelfs niets extra's!

Toe aan een nieuwe website met een eenduidige communicatie? Plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij vanWelie.net via www.vanwelie.net/webdesigner en laat je uitstraling groeien!

Logo vanWelie.net
vanWelie.net
Legmeerdijk 220
1187 NK Amstelveen
Nederland


KvK: 78002087
BTW: NL 003272629 B74
IBAN: NL 57 KNAB 0502 2489 71
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram